Werkwijze & Tarieven

Kleuradvies

€150

Ben je tevreden over de indeling in huis, maar zou er meer sfeer in je interieur mogen? Heb je na de verbouwing alle muren wit geschilderd en wordt het tijd voor kleur in huis? Of ben je simpelweg toe aan een andere kleur in huis? Dan is dit pakket iets voor jou. Je krijgt van mij een moodboard waarop de nieuwe sfeer van je interieur te zien in. Ook krijg je een kleuren pallet met kleurencodes die bij elkaar en je huidige meubels passen. Zo kan je in een hand omdraai je interieur veranderen en en wil je wel een meubelstuk veranderen, dan kan je je laten inspireren door het moodboard.

Interieur advies:

v.a. €800

Ben je de indeling van je interieur zat? Zijn je meubels aan vervanging toe? Heb je een nieuw huis gekocht? Of ga je verbouwen? Dan is dit pakket iets voor jou. In dit advies krijg je namelijk niet alleen een kleuradvies en een moodboard, maar ook een plattegrond voor de indeling. Doormiddel van 3D tekeningen gaan we door jullie nieuwe interieur lopen en zo krijg je een helder beeld van wat het kan worden. Uiteraard krijg je de kleurcodes, plattegrond, 3D tekeningen en het moodboard in een mooi boekwerk zodat je het makkelijk mee kan nemen als je gaat shoppen voor je nieuwe interieur. (Een lichtplan en/of elektraplan kan hier tegen meerprijs aan toegevoegd worden)

Interieuradvies deluxe:

v.a. €1250

Heb jij geen zin om verschillende woonwinkels af te gaan struinen om de juiste bank, kast of stoelen te vinden? Dan is dit pakket iets voor jou. In dit pakket doe ik namelijk alles wat ik in een interieur advies doe, maar je krijgt er ook een shoplijst bij. Zo weet je waar je de meubels kan vinden en hoef je alleen nog maar bij de winkel binnen te lopen en de meubels te bestellen.

Badkamer:

v.a. €300

Ben jij van plan om je badkamer aan te pakken? En wil je hier advies voor? Dan kan ik je hierbij helpen. Dit pakket bestaat uit een plattegrond, 3D tekeningen, een moodboard en een shoplijst. De prijs wordt bepaald op basis van een aantal factoren: hoe groot is de badkamer en of je de indeling wilt veranderen.

Uurtarief:

€60

Soms heb je nou eenmaal dat je toch iets extra’s wilt, dat je je wensen niet in een pakket kan stoppen. Geen probleem, we kiezen een pakket wat het beste bij je wensen aansluit en het voor het extra werk stuur ik een factuur op basis van het uurtarief.

Samenwerking:

.

Mocht je een bedrijf zoeken die mijn advies uit kan voeren, dan raad ik je aan om te kijken bij: RAL Bouw & Schilderwerk. RAL Bouw en Schilderwerk doet allerlei klussen; van schilderen tot badkamer renovaties en van wanden (ver)plaatsen tot meubels op maat maken.